Rundturer och aktiviteter av Las Vegas Travel AB från Viator

 • Plats: New York City, New York
 • Varaktighet: 2 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 43,00

Visa prisguide

Följ med på en guidad rundtur till platser i New York från dina favoritprogram och favoritfilmer, som Vänner, Birdman, Girls och Glee. På den här rundturen, som du bara inte får missa, tar din underhållande och kunniga guide – en skådespelare med insiderkunskaper – dig med till dussintals platser som du kommer att känna igen från TV och film. Få en glimt av Daily Bugle-kontoret i Spider-Man och få syn på den legendariska Original Soupman som var inspirationen till en figur i Seinfeld, bland många andra. Gör dig redo att sjunga signaturlåtarna till dina favoritprogram. Uppgradera till prioritetsplats på bussen!

Rundturens språk

Guide Engelska

Ta dig till Midtown Manhattan där du kliver ombord på en bekväm buss och träffar guiden, en New York-skådespelare som har varit med i filmer eller på TV. Uppgradera till prioritetsplats som innebär ombordstigning i förväg, garanterade platser på de fyra första raderna och tillgång till guiden.

Under den 2,5 timmar långa rundturen med guidning får du se kända byggnader från populära TV-program och platser i filmer. Guiden visar dig ett antal kändisars hem och pekar ut var rollbesättningen i Glee framförde låten "I Love New York" och platser kända från Person of Interest, Girls, The Mysteries of Laura, The Unbreakable Kimmy Schmidt med flera.

Besök byggnaden med lägenheten från Vänner och parken i The Mindy Project och When Harry Met Sally. Stanna sedan till vid McGee's Pub, inspirationskällan för MacLaren’s i How I Met Your Mother, se puben där Michael Keaton hängde i Birdman och få en glimt av hotellet i American Hustle. Genom åren har New York City haft huvudrollen i hundratals filmer och tv-program, allt från klassiska komedier till moderna dramer. Se några av de mest igenkännbara platserna på den här rundturen till tv- och filmplatser. Rundturen börjar i Midtown Manhattan, där du får hoppa ombord på en bekväm buss och träffa din guide – en lokal skådespelare och expert på New Yorks filmhistoria. Uppgradera din rundtur till prioritetsplats och sitt på de fyra första raderna i bussen.

Då är det tystnad, tagning! när du åker runt på Manhattan för att se dussintals igenkännbara platser från tv och film. Stanna utanför den berömda lägenheten från Vänner och återupplev storhetstiden för 90-talets komediserie, och se platsen där rollbesättningen i Glee framförde "I Love New York". Gå förbi puben som inspirerade McLaren's i How I Met Your Mother och en lokal park som har en framträdande roll i The Mindy Project och den klassiska romantiska komedin When Harry Met Sally.
Passera baren där Michael Keaton hängde i Best Picture-vinnaren Birdman, ett hotell som syns i American Hustle och den lilla sopprestaurangen som blev känd genom Seinfeld. Du får se många andra platser i staden från filmer som Person of Interest, I Am Legend, Ghostbusters, The Mysteries of Laura och The Unbreakable Kimmy Schmidt. 
När du har åkt runt över hela Manhattan avslutas den 2,5 timmar långa rundturen tillbaka i Midtown.
Obs!  Platserna i rundturen kan komma att ändras.

Den här innehållsrika turen som ger en överblick över Manhattan tar dig till Upper West Side och genom Central Park till Upper East Side. Sedan går turen tillbaka längs Fifth Avenue genom East Village, Tribeca och West Village, och avslutas i Midtown.

*Obs! Platserna i rundturen kan komma att ändras.


Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Ellen's Stardust Diner i Midtown
Avgångstid:
Dagligen kl. 10.00
Välj säsongens datum, kl. 13.30
Varaktighet:
2 timmar 30 minuter (ung.)

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Rundtur kl. 10.00
Kod: ENTOUR1000

Rundtur till New York-platser från TV och film, avgår kl. 10

Engelska
Från
USD 43,00
Prisinformation
Rundtur kl. 10, prioritetsplats
Kod: ENTOURPRIO1000

Avgår kl. 10. Uppgradering till prioritetsplats innebär ombordstigning i förväg, garanterade platser på den 4 första raderna och tillgång till guiden.

Engelska
Från
USD 53,00
Prisinformation
Tur kl. 13.30
Kod: ENTOUR1330

Rundtur till New York-platser från TV och film, avgår kl. 13.30

Engelska
Från
USD 43,00
Prisinformation
Rundtur kl. 13.30, prioritetsplats
Kod: ENTOURPRIO1330

Avgår kl. 13.30. Uppgradering till prioritetsplats innebär ombordstigning i förväg, garanterade platser på den 4 första raderna och tillgång till guiden.

Engelska
Från
USD 53,00
Prisinformation

Prisinformation

Rundtur till platser från TV och film i New York

New York TV and Movie Sites Tour

Ingår:
 • Transport i buss med luftkonditionering
 • Guidad 2,5 timmar lång rundtur
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Alla rundturer leds av guider, och sker i lyxiga större bussar. Bussarna är luftkonditionerade på sommaren och uppvärmda på vintern. På de flesta bussarna finns det toalett
 • Begränsad anpassning för rullstolar. Bussarna har inga rullstolshissar. Det går att förvara fällbara rullstolar. Passagerare måste kunna kliva på och av bussen på egen hand. Det går att ta ut rullstolar vid hållplatserna om så önskas
 • Det finns många snabba avstigningsställen vid några av platserna under rundturen
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Thomas N, mars 2014

En mycket engagerad guide med mycket goda kunskaper inom området

Recenserad av: Sofia H, december 2013

Enda som var tråkigt var att fläkten i bussen var så högljudd så ibland var det svårt att höra vad guiden sa. Annars var det ett väldigt kul sätt att se Manhattan på.